Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  6 / 16 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6 / 16 Next Page
Page Background

30 Portion Oliven 3,00

31 Portion Peperoni 2,50

32 1/2 Portion Peperoni,1/2 Portion Oliven 3,00

33 Portion Pommes frites 2,50

34 Portion Tomaten-Reis

2,50

35 Portion Kroketten, 7 Stück

3,00

36 Rosmarinkartoffeln

3,50

24 Frische Champignons Paniert

7,00

g

a

mit Zaziki, Metaxasoße und frischem Brot

Fresh mushrooms with tzatziki, metaxasauce and bread

25 Frische Champignons

7,00

1,g

a

Überbacken mit 2 Sorten Käse , mit frischem Brot

Fresh Mushrooms with bread, scalloped with 2 sorts of cheese

3

26 Dicker Bohnensalat - warm 7,00

g

überbacken mit Feta-Käse

Thick Bean Salad - warm Scalloped with feta cheese

Für den kleinen Hunger

Beilagen

Extras

c

1

85 Portion Mayonnaise oder Ketchup 0,30

86 Portion Metaxa- oder Kretasauce

1,00

1,g

87 Käse überbacken

1,50

Suppen

39 Fasolada

4,00

2

original griechische Bohnensuppe

Original Greek bean-soup

41 Zwiebelsuppe

4,00

1,g

Nach Art des Hauses mit Käse überbacken

Original Greek onion-soup

43 Tomatensuppe 4,00

original griechische Tomatensuppe

Original Greek tomato-soup